Account Manager til spændende og succesfuldt IT-hus i vækst

M Networks søger en dygtig og passioneret Account Manager, som kan indgå i et salgsteam, som har til opgave at sælge M Networks portefølje til deres SMB kundesegment.

Du vil dels komme til at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer, som kender M Networks portefølje af produkter og services i detaljer, og dels være bindeleddet mellem forretningen og dine kunder som primært ligger i Storkøbenhavn.

Du får det salgsmæssige ansvar for at drive aktiviteterne på eksisterende og nye kunder som gør, at du kan arbejde i dybden og langsigtet med kunderne. Du får ligeledes en central rolle i at udfordre og inspirere kunderne inden for alle IT-infrastrukturdisciplinerne af både projekter, drift og support af on-premise som i skyen.

Det giver dig et kick at kommunikere med andre mennesker, du kan hurtigt sætte dig ind i nyt stof, samt sikre gode resultater igennem din strukturerede tilgang. Du ved, at ting tager tid, og vedholdenhed betaler sig. Du arbejder proaktivt og driver selvstændigt opportunities, og forstår at etablere dig som en værdifuld holdspiller.

Du har et højt drive og er engageret i at nå dine mål og har evnen til at skabe den gode relation til mennesker, hvad enten det er en kunde eller dine kollegaer.
Du sætter en ære i at bidrage til en høj kundetilfredshed og får en afgørende rolle i at støtte kunderne med sparring og rådgivning i deres IT-ambitioner.

 

Hvem er du?

• Du har en god teknisk forståelse for IT Infrastruktur og minimum 3 års erfaring med salg af IT
• Du har fokus på resultaterne og motiveres af at opnå dine mål
• Du er eksekverende og sikrer at dine aftaler bliver fulgt til dørs
• Du er selvkørende og struktureret i din salgstilgang

 

Vi forestiller os du har erfaring med at:

• Opbygge, udvikle og vedligeholde relationer
• Se muligheder for hvordan IT bedst muligt understøtter kundernes forretning
• Forstå kundens IT-strategi og har fokus på værdibaseret salgsmetodik
• Drive mindre projekter (opfølgning, budgettering, ansvarlig for salg og økonomi og formår at bevare et overordnet projektoverblik).
• Være kundens foretrukne sparringspartner igennem en tæt relation

 

Vi tilbyder dig

• Et fagligt spændende og udfordrende job med mange gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
• Smukke omgivelser i skønne lokaler i Nivå med frokostordning, velordnede arbejdsforhold inkl. pensionsordning og sundhedssikring
• Et rigtig godt sammenhold og løbende sociale arrangementer
• Hybrid arbejdsplads og attraktiv lønpakke

 

Om M Networks

M Networks er en af de førende virksomheder indenfor implementering og udvikling af IT-systemer til en bred række af virksomheder. De har en cloud first strategi og er partner på både Azure- og AWS-platforme. M Networks arbejder i alle sektorer med produkter til infrastruktursikkerhed, ligesom de er positioneret bredt i markedet og kundesegmentet er typisk SMB med mellem 50-300 medarbejdere.
De bestræber sig på at skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at være. De værdsætter høj faglighed, en uformel tone og kunder i øjenhøjde. De har fokus på udvikling af kompetencer og løfter i flok.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk