Udviklingschef

For en finansiel kunde i indre København søger vi en erfaren Udviklingschef. I denne rolle vil du lede et videnstungt team og blive en del af en dedikeret arbejdsplads, hvor medarbejderne er engagerede, og kulturen er præget af samarbejde, gensidig støtte og faglig respekt.

 

Dine ansvarsområder:

Som Udviklingschef bliver du ansvarlig for både det centrale og decentrale team, samlet set 30 medarbejdere. Du vil have direkte ansvar for det centrale Mainframe-team samt en leder, der i det daglige står for det decentrale team. Din tekniske forståelse giver dig evnen til at udfordre, støtte og rådgive IT-udviklingen og organisationen som helhed.

Du vil have en tilgang og et fokus på både organisatorisk udvikling samt optimering af processer og projektarbejde for at styrke virksomhedens kort- og langsigtede mål. Samtidig skal du være med til at fremme en kultur præget af forandringsparathed, da virksomheden befinder sig i en udviklingsfase. Du vil desuden indgå i en ledergruppe på fire, hvor du vil bidrage til den samlede udvikling og samarbejde på tværs af organisationen.

I rollen får du ansvaret for:

  • Lede udviklingsteamet med fokus på både optimering og implementering af nye løsninger.
  • Bidrage aktivt til udvikling af processer i samarbejde med forretningen
  • Understøtte og motivere teamet i deres daglige opgaver, sikre leverancer af høj kvalitet og fremme en positiv samarbejdskultur baseret på gensidig faglig respekt.
  • Sikre samarbejdet mellem det centrale og decentrale team samt udnyttelsen af kompetencer på tværs af begge teams for at sikre effektiv og kvalitetsorienteret levering.
  • Sikre overholdelse af standarder og procedurer for systemvedligeholdelse og udvikling.
  • Udvikle teamets kompetencer og støtte deres faglige og personlige vækst.
  • Bidrage aktivt i ledergruppen for at fremme en sammenhængende udvikling i organisationen og sikre et godt arbejdsmiljø.

Om dig:

Du er initiativrig, struktureret og resultatorienteret. Du har solid erfaring med IT-udvikling, gerne med en baggrund i mainframe-teknologi og fra den finansielle sektor. Det er vigtigt, at du har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og kan indgå i tekniske problemstillinger inden for mainframe-miljøer for at komme med klare anbefalinger. Da du vil arbejde tæt sammen med mange forskellige afdelinger i organisationen, er det vigtigt, at du kan samarbejde effektivt og kommunikere tekniske løsninger og implementeringer på en klar og tilgængelig måde, samtidig med at du udviser faglig respekt i dine relationer.

 

Er du interesseret i at høre mere om virksomheden og rollen, er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk.