Head of Inbound & Outbound Sales

Er du en erfaren leder med solid kommerciel forståelse for, hvordan et callcenter drives, og kan du skabe resultater gennem dine medarbejdere? Vi tilbyder en spændende mulighed for at lede en landsdækkende salgsorganisation, der arbejder med både inbound- og outboundsalg til private kunder.

 

Dine ansvarsområder:

Som Head of Inbound & Outbound Sales vil du stå i spidsen for en omfattende salgsorganisation, der består af 15 teamledere og i alt 160 medarbejdere fordelt på tre lokationer. Du vil få ansvaret for at sikre både strategisk udvikling og resultater ved at udvikle og implementere salgsstrategier, der understøtter virksomhedens kommercielle mål. Din rolle kræver, at du balancerer ledelse af salgsperformance, motivation og engagement med en dyb forståelse af callcenterets nøgleprocesser.

Du vil være ansvarlig for at nå KPI’er inden for salg, kundetilfredshed og effektivitet, samtidig med at du arbejder for at øge kundeloyaliteten og reducere kundeafgangen. Derudover vil du indsamle og anvende kundefeedback til at forbedre processer og kundeoplevelser løbende.

 

I rollen får du ansvar for:

  • Motivere, coache og sikre følgeskab blandt teamledere og medarbejdere, herunder gennem distanceledelse.
  • Skabe engagerende salgsstrategier, der bygger på en dyb forståelse af vores kunder og callcenterdrift, for at sikre, at teams når deres KPI’er
  • Optimere vores inbound- og outboundsalgsteams for at levere en enestående kundeoplevelse og drive kommercielle resultater, der understøtter virksomhedens vision og mål.
  • Opbygge stærke relationer til stakeholders på tværs af organisationen og optimere samarbejdet med andre afdelinger.
  • Overvåge og analysere driftsresultater samt identificere og gennemføre kommercielle optimeringsmuligheder.
  • Drive transformation og forandringsledelse i forbindelse med udskiftning af IT-platformen.
  • Skabe effektive kampagner, salgsprocesser og workflows, der øger kundetilfredsheden og sikrer datadrevet beslutningstagning.
  • Fremme trivsel, motivation og udvikling med fokus på langvarige medarbejderrelationer.

 

Om dig:

Vi søger en erfaren leder, der har en stærk kommerciel forståelse og en solid baggrund inden for callcenterledelse. Du er i stand til at skabe resultater gennem dine medarbejdere ved at motivere, inspirere og sikre følgeskab. Du evner at balancere mellem strategisk udvikling og effektiv drift, og du kommunikerer klart og empatisk i forandringsprocesser.

 

Dine kvalifikationer:

  • Erfaring med ledelse i et callcenter-miljø, hvor du har haft ansvar for både den kommercielle udvikling og den daglige drift af inbound- og outboundsalg.
  • Stærk erfaring med at lede og udvikle ledere, og du forstår, hvordan du bedst støtter dine teamledere i at motivere og styrke deres teams for at opnå høj performance.
  • Evnen til at skabe resultater gennem engagement, motivation og tydelig kommunikation.
  • Stærke kompetencer inden for distanceledelse og forandringsledelse, hvor du formår at drive transformation og få dine medarbejdere med.
  • Erfaring med at optimere salgsprocesser og workflows for at sikre en effektiv drift og øget kundetilfredshed.
  • Stærke kommunikative evner, der gør dig i stand til at formidle komplekse budskaber på en inspirerende måde.
  • Fremragende stakeholder management og evnen til at bygge stærke relationer på tværs af organisationen.

 

Vi tilbyder en central lederstilling, hvor du vil få ansvaret for både drift og udvikling i en stor salgsorganisation. Du får mulighed for at præge en spændende transformationsproces og sikre stærke kommercielle resultater, samtidig med at du sikrer en effektiv og stabil daglig drift. Derudover kan du se frem til personlig og faglig udvikling i et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø.

 

Lokation:

Aarhus eller Odense.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk