Sales Executive til Data & Analytics hos Columbus

Drømmer du om en central rolle indenfor salg af Data & Analytics løsninger, hvor du med din proaktive og nysgerrige tilgang kan skabe gode resultater samt opbygge stærke relationer til kunder i øst?

 

Din rolle

Du vil blive en del af hele Data & Analytics teamet og skal gennem din erfaring med salg og interesse for mennesker, afdække potentielle kunders behov og ønsker. Med din forretningsforståelse og tekniske viden vil du rådgive kunderne med at være et skridt foran på deres rejse hen imod at blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data, og hermed skabe bedre rapportering, automatisering og/eller konsolidering af data.

Din hverdag vil bestå af kundemøder, som du har booket på baggrund af leads fra marketing og andre dele af organisationen. Derudover vil der være workshops, planlægning og koordinering samt tæt sparring og samarbejde med salgsteamet i Vest. Du vil benytte dig af specialister fra afdelingen til at bistå ved kundemøderne, når der er behov for det.
Vi tror på, at man bedst når sine mål i samarbejde med sit team. Vi værdsætter engagement, opfindsomhed, flid og en åben tilgang til læring og vigtigst af alt en positiv tilgang.

 

Kvalifikationer:

• 3-5 års erfaring med hele salgsprocessen indenfor konsulentsalg / projektsalg
• God forståelse for it, data & analytics og en passion om at gøre verden mere data dreven
• Gerne erfaring med salg af BI-løsninger
• Forretningsorienteret, proaktiv og nysgerrig
• Ekstrovert teamplayer, der er selvkørende og skaber god energi omkring sig – såvel hos kunder som blandt kollegaer
• Gode sproglige færdigheder i dansk og engelsk

 

Så hvorfor arbejde hos Columbus?

Columbus er en global konsulentvirksomhed, der tilbyder at understøtte vores kunder 360 grader i deres digitaliseringsrejse inden for ikke bare Data, AI og Analytics, men også indenfor Cloud ERP, Commerce, Application Management, CXE og IT Infrastruktur. Vi har kontorer i hele landet; Ballerup, Aarhus, Middelfart, Aalborg og Viborg.

Vi har et stort udviklingspotentiale i en flad organisationsstruktur – hvilket betyder, at der ikke er langt fra beslutning til handling. Alle gør en kæmpe forskel i vores flotte vækst.

Hos os er der plads til dig med din familie, så dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. Så trives vi nemlig alle bedst – det er en del af vores værdier.

Denne rolle er med base i Ballerup.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk